Millised siis meie poliitikud tegelikult on?

esmaspäev, 22. jaanuar 2007

Head isu, Reet Roosi valija!



Kes paneb tihastele pekki, kes toidab öösiti valijaid...
Kui satud öösel kell 3 kohtuma oma väljavalitu Reet Roosiga, siis sotane praad ja Saku Originaal on kindlustatud!
Riigikogu kuluhüvitistest selgub, et Reet Roos oli sunnitud koguni kell 3 öösel üles tõusma, et valijaga Tallinna südalinna öölokaalis kohtuda, kirjutab SL Õhtuleht.
Res Publica liige Reet Roos on riigikogu raamatupidamisele esitanud paarkümmend restoraniarvet. Ta on oma käega neile selgituseks kirjutanud: kohtumine valijatega. Alates augustist on talle hüvitatud toidu- ja joogiarveid 5500 krooni ulatuses.Roosi kodu on vanalinnas Harju tänaval nn kirjanike majas. Roosi lemmikkohad valijatega suhtlemisel on ta koduga samas majas olev Pegasus, mõnesaja meetri kaugusel paiknevad Pizza Americana ja Moskva kohvik.
Näiteks reedel, 3. septembril kell 20.30 ostis Roos Harju tänava Pizza Americanast ühe väikese pitsa.Laupäeval, 11. septembril kell 13.01 soetas ta valijaga kohtumiseks kaks väikest pitsat. Valijaga kohtus Roos ka 8. oktoobri öösel kell 3. Öine kohtumine toimus 24 tundi avatud pealinna ööelu tuiksoones lokaalis Avenüü. Arvel seisis: 100-kroonine praad ning 35-kroonine Saku Originaal.
Tõsi, viimane on arvelt maha tõmmatud ja Roos ei soovi selle kompenseerimist rahva rahakotist.Roos on käinud ka teleesinemise ning PR-koolitusel firmas Stiimul. Kaheksatunnine teleesinemise treening maksis 10.384 krooni, millest pool palub Roos hüvitada. PR koolitus maksis 4484 krooni. OÜ Stiimul juhatuse liige on Res Publica strateegianõunik Kaur Hanson, teine juhatuse liige aga Hansoni abikaasa, Res Publica tegevsekretär Sirli Leena Tarve. OÜ Stiimul oli ka Res Publica eurokampaania «Murrame läbi» autor.Reet Roos ei leidnud kahe päeva jooksul aega ajalehe küsimustele vastamiseks.

Kommentaare ei ole:

loendur